Consultancy

Advies en Optimalisatie
 

Voor het realiseren van de strategische doelen die uw organisatie zich heeft gesteld is het aanschaffen van software maar een deel van de oplossing. Werkprocessen, cultuur, kennis en kunde van uw medewerkers en diverse andere factoren zijn allen van invloed. Het is daarom van belang dat al deze aspecten op elkaar worden afgestemd.


Onze consultants vertrekken vanuit concrete praktijkervaring en bewezen oplossingen uit uw sector. Hierbij werken we pragmatisch, resultaatgericht en hebben de medewerkers van uw organisatie een centrale rol.


 “Primatasc ondersteunt uw business en verhoogt de performantie van uw bedrijf. 
 Op basis van het inzicht in uw bedrijfsprocessen zoeken we samen naar 
 mogelijke verbeteringen die we nadien samen uitvoeren.”

 

 

 

We begeleiden uw organisatie en medewerkers in het gehele implementatietraject.
 

We starten met een goede analyse van uw wensen, onze consultant vertaalt deze naar een veranderstrategie op maat. Vervolgens begeleiden we de implementatie en het verandertraject van uw organisatie waarbij we continu waken over een goed verloop.

 

Tijdens de cruciale stappen zorgen we voor de aanwezigheid van onze consultant “Floorwalking”. Dit wil concreet zeggen dat onze consultant op de achtergrond alle specifieke punten voor uw organisatie uitwerkt maar te allen tijde onmiddellijk beschikbaar is om uw medewerkers te begeleiden indien er vragen of onduidelijkheden zijn.

 

Daarnaast kan je tijdens kantooruren gebruik maken van ons Support Center. Via je persoonlijke gebruikerslogin heb je 24/7 toegang tot alle meest gestelde vragen en antwoorden. Tot slot kan je hier online een ticket insturen bij een issue.

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

Copyright © 2011-2016 PrimaTasc B.V.B.A.